Motorola Xoom Wifi + 3G 32GB

Written by Tablets Nederland on mei 16th, 2011. Posted in Android tablets en toestellen, Motorola

De Motorola XOOM is de eerste tablet met Android 3.0 Honeycomb, dat Google speciaal ontwikkeld heeft voor tablets. De XOOM beschikt over een krachtige dual-core 1GHz NVIDIA Tegra 2-processor voor snelle prestaties en ondersteunt Adobe Flash Player om optimaal websites te kunnen bekijken. Met de 2-megapixel camera aan de voorzijde kan je videochatten en met de 5-megapixel camera aan de achterzijde kan je foto’s maken en 720p HD-video’s opnemen. Op de Motorola XOOM zijn video’s in 1080p Full HD-kwaliteit te bekijken en middels HDMI is Motorola’s tablet eenvoudig op een HD-televisie aan te sluiten. WiFi, 3G, push e-mail, Bluetooth 2.1, een 3,5mm poort, 32GB geheugen en 1GB RAM zijn standaard. Er staat ook een 4G/LTE-edtie van de XOOM in de planning. Verder zijn voor de Motorola XOOM verschillende losse accessoires beschikbaar, waaronder een HD-speaker dock en een toetsenbord.

Motorola Xoom

 

 

 

 

 

Hieronder een overzicht met aanbieders die de Motorola Xoom aanbieden inclusief abonnement. In combinatie met een abonnement is de Motorola Xoom zelfs gratis te verkrijgen.

Motorola Xoom De Motorola Xoom nu verkrijgbaar bij 2call.nl! 2call.nl
Motorola Xoom De Motorola Xoom nu verkrijgbaar bij centralpoint.nl! centralpoint.nl

Share and Enjoy

Tags: , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Advertentie

tabletcenter Image Banner 300 x 250

Beleggen op je Tablet

Tablets zijn niet meer weg te denken en dat komt natuurlijk door het gebruikersgemak en de hanteerbaarheid. Eigenlijk is een tablet een uitvergrote smartphone waar je alles op kunt doen. Zakelijk je agenda beheren, Facebook bijhouden of films kijken het kan allemaal. En nu kun je ook beleggen met speciale apps voor je tablet. Zo kun je binnenkort dus zelfs Facebook aandelen kopen of juist weer verkopen gewoon direct via je tablet!

Overig

Klik hier voor onze linkpagina
Klik hier voor onze contactpagina